Antena Meniu Search
x

Video Brad de Crăciun special la Arad. Pe un cadru metalic au fost prinse sute de crenguţe de brad: investiţia s-a ridicat la 8.000 de euro

În perioada în care fiecare oraş se mândreşte cu brazi de Crăciun inovatori şi scumpi, autorităţile din Arad au venit cu o idee care să mulţumească pe toată lumea. Un brad reciclabil s-a înălţat falnic în faţa Consiliului Judeţean. Investiţa de aproximativ 8.000 de euro a trezit interesul trecătorilor.

de Daciana Cordoş

la 03.12.2021, 08:44

Vezi și

Un brad in toata regula. Asta ar spune arădenii care trec pe lângă el. Pomul de Crăciun de 7 metri înălţime are o structură de fier, pe care au fost prinse sute de crenguţe de brad. "Sunt bucăţi de cetină din brazi din împrejurimea Aradului care au fost răriţi pentru a avea o coroană în perspectivă foarte frumoasă", a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte CJ Arad.

Bradul de Crăciun din Arad a fost anul trecut ţinta ironiilor

Soluţia ecologică a atras mai mulţi voluntari care şi-au petrecut o zi întreagă ca să asambleze bradul. Investiţia se ridică la 40.000 de lei - una ce include scheletul metalic, globurile şi instalaţia luminoasă. "Structura aceasta metalică va fi refolosită an de an împreună cu decoraţiunile, împreună cu ce înseamnă luminile care împodobesc acest brad", a mai declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte CJ Arad.

Bradul de Crăciun din Arad a fost anul trecut ţinta ironiilor. Arădenii au fost atât de nemulţumiţi de aspectul pomului din faţa primăriei, încât edilul a hotărât să-l înlocuiască după câteva zile de la instalare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Brad de Crăciun special la Arad. Pe un cadru metalic au fost prinse sute de crenguţe de brad: investiţia s-a ridicat la 8.000 de euro