Antena Meniu Search
x

Video O femeie a înfruntat cu mâinile goale un bărbat care a amenințat-o cu arma

O femeie curajoasă din Marea Britanie a înfruntat cu mâinile goale un bărbat care a amenințat-o cu arma. Ba mai mult, surprins de reacția femeii, agresorul face câțiva pași în spate, intimidat. 

Femeia nu s-a lăsat intimidată de agresor.
Femeia nu s-a lăsat intimidată de agresor. - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Scene incredibile în orașul Bradford din West Yorkshire. O femeie refuză să se lase intimidată de un bărbat care a amenințat-o cu arma, în mijlocul străzii. 

Aceasta se îndreaptă curajoasă spre individ și ridică mâna spre el, încercând să îndepărteze arma care, ulterior, s-a dovedit a fi falsă, scrie Daily Mail.

În urma “confrontării”, surprins de reacția victimei, bărbatul se dă câțiva pași înapoi, intimidat. Apoi, pleacă de la locul faptei fără alte incidente.

Incidentul s-a petrecut pe 31 martie 2019, a anunțat poliția. “Incidentul a fost soluționat atunci. Potrivit informațiilor de la data respectivă s-a descoperit că arma în cauză era falsă. Însă, un astfel de comportament nu va fi tolerat în Bradford sau în întreaga regiune West Yorkshire. Toți cei care sunt martori unor astfel de incidente sunt încurajați să anunțe poliția”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » O femeie a înfruntat cu mâinile goale un bărbat care a amenințat-o cu arma