Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără atrăgătoare leșinat la metrou și s-a trezit după câteva minute. Când s-a uitat în jur, nu-i venea să creadă. Ce s-a întâmplat între timp

O tânără a leșinat în trenul de metrou și s-a trezit 10 minute mai târziu

de Redactia Observator

la 28.10.2015 , 09:15

O tânără a leșinat în trenul de metrou și s-a trezit 10 minute mai târziu. Incidentul s-a petrecut zilele acestea în Marea Britanie. Fata se afla pe un peron și a fost uimită să vadă, lângă ea, o cafea și un bilețel pe care era scris un mesaj de către un bărbat necunoscut.

Dragă Eleanor, sper să te simți mai bine când citești asta. Ai leșinat în tren și eu te-am scos. Îmi pare rău că nu am putut sta cu tine. Nu te-ai lovit la cap, dar s-ar putea să te doară piciorul, că am călcat din greșeală pe el. Ți-am luat o cafea și ți-am lăsat 10 lire, ca să iei taxiul spre casă. Îmi pare rău că nu aveam mai mulți bani la mine. De asemenea, am sunat la 14 persoane din agenda ta telefonică. Am chemat medicii, sunt pe drum. Ești în siguranță, te supraveghează angajații de la metrou. Însănătoșire grabnică! Cu drag, Tom”, scria în bilet.

Fata a fost atât de impresionată de gestul băiatului, încât a scris pîntreaga poveste pe Facebook. Cu ajutorul rețelei de socializare, speră să-l găsească pe tânăr.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » O tânără atrăgătoare leșinat la metrou și s-a trezit după câteva minute. Când s-a uitat în jur, nu-i venea să creadă. Ce s-a întâmplat între timp