Antena Meniu Search
x

(P) Accesorizarea ţinutelor

Orice ţinută poate obţine un plus de stil şi personalitate dacă este accesorizată corect. Ceasuri, rame de ochelari, bijuterii, eşarfe, curele, borsete sau poşete, şepci, pălării şi şaluri, toate fac parte din creativa categorie a accesoriilor. Fie că adopţi o vestimentaţie clasică, fie că preferi un stil effortless, accesoriile vor da nota finală, avantajându-te sau, din contră, dezechilibrând imaginea de ansamblu. Din acest motiv, trebuia să îţi alegi ca mare grijă modul în care finalizezi un outfit prin accesorizare.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 10:46

Stilul în look-ul feminin

Adopţi un stil clasic, preferi ţinutele office sau alegi să-ţi porţi vestimentaţia într-un mod degajat şi relaxat, atunci încearcă să îţi alegi accesoriile care se potrivesc tendinţelor abordate. Alegând modele de ceasuri damă moderne, originale şi ingenioase, îţi asiguri şansa de a conferi outfit-ului tău aerul potrivit. Pentru orele petrecute la birou aleg-ţi o ţinută office, formată din piese vestimentare clasice, din care să nu lipsească bijuteriile discrete şi un ceas clasic, cu cadran mic şi cu o cromatică neutră. Dacă eşti adepta ţinutelor sport, atunci alege să porţi ceasuri cu ecrane mari,  puternic accesorizate prin curele şi  prevăzute cu funcţii multiple. Le vei putea purta atât cu echipamente sportive, cât şi atunci când adoţi o vestimentaţie casual. Le poţi purta alături de brăţări moderne şi le poţi asorta cromatic pieselor vestimentare sau altor accesorii, cum ar fi curelelor sau ochelarilor. Dacă participi la un eveniment care impune dress-code formal, atunci adoptă un ceas clasic, prevăzut cu o curea metalică. 

Ceasul în accesorizarea ţinutelor masculine

Ceasul nu trebuie să lipsească din nicio ţinută masculină. De la cele elegante, până la cele sport, toate outfit-urile bărbaţilor includ purtarea ceasului, iar optând pentru ceasuri barbatesti interesante şi moderne, ai şansa de a-ţi alege varianta potrivită fiecărei ţinute. Astfel, dacă te pregăţeşti să participi la un eveniment elegant şi sofisticat, vei purta un ceas clasic, cu cadran mediu ca dimensiune, care va fi parţial acoperit de manşeta cămăşii. Nu îi vei adăuga brăţări, ci va fi singurul accesoriu de pe mână. Pentru ţinutele urban casual sau sport, vei alege ceasuri mari, modele  sport, puternic accesorizate, pe care le vei putea purta lângă brăţări din piele, metal  sau fire textile.  Poţi adopta modele cu brăţară metalică, dar poţi opta şi pentru piele sau silicon.

iVazoUSky / Shutterstock.com

Pasiunea pentru ceasuri

Oricât de mult ţi-ar plăcea ceasul tău preferat, trebuie să ştii că este indicat să se potrivească vestimentaţiei adoptate. În funcţie de tipul de îmbrăcăminte ales pentru ţinuta unei zile, vei alege modelul de ceas care se va potrivi tendinţelor, contextului şi vestimentaţiei. Doar astfel vei scoate în evidenţă frumuseţea unui ceas, dar şi stilul outfit-ului ales.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » (P) Accesorizarea ţinutelor