Antena Meniu Search
x

(P) Calitate și prețuri mici? Pe FineStore.ro nu trebuie să alegi între ele!

Prețul este un criteriu definitoriu pentru orice nouă achiziție pe care o facem. Pe de altă parte, există concepția conform căreia prețurile mici sunt asociate cu o calitate slabă a produselor. Cu FineStore.ro, te poți convinge singur că poți avea calitate la prețuri corecte!

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 16:22

(P) Calitate și prețuri mici? Pe FineStore.ro nu trebuie să alegi între ele!
(P) Calitate și prețuri mici? Pe FineStore.ro nu trebuie să alegi între ele!

Peste 3.000 de produse 100% originale fac parte din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice de sărbători. De la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale, licorile preferate pot fi achiziționate la prețuri mici în această perioadă

Alăturarea calitate-prețuri mici ridică uneori suspiciuni privind originalitatea produselor. Lucrurile sunt însă extrem de clare în cazul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice: produsele comercializate sunt achiziționate din România sau direct de la mari case de distribuție din Olanda, Germania, Franța, Austria sau Italia. Ceea ce înseamnă că, odată cu eliminarea intermediarilor, scade adaosul comercial, iar clienții se pot bucura de produse 100% originale la prețuri bune.

Acesta este unul dintre principiile pe care antreprenorii FineStore.ro l-au avut în vedere încă de la bun început: să ofere un serviciu simplu, confortabil, accesibil și mai ales de calitate, în care să primeze întotdeauna clientul, nu goana după profit rapid. Pentru a veni în întâmpinarea nevoii clienților, pe lângă prețurile mici, la fiecare două săptămâni, specialiștii FineStore.ro completează oferta cu produse noi, ca urmare a studiului continuu de piață, dar și a sugestiilor clienților.

Prețuri mici, ofertă variată, livrare rapidă

Mii de produse de la brand-uri consacrate, printre care Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin, la prețuri competitive, vă așteaptă pe site și în magazinul fizic FineStore, din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București.

Pentru cei care preferă cumpărăturile online, este bine de știut că livrarea se face în una-două zile lucrătoare, iar, dacă notă de plata depășește 199 de lei, livrarea este gratuită.

Toate produsele FineStore.ro sunt comercializate în ambalajul original și sunt însoțite de factură fiscală și certificat de conformitate.

FineStore.ro are și licența de comercializare en-gros a produselor supuse accizelor, astfel că firmele interesate să comercializeze băuturi alcoolice pot achiziționa produse pentru revânzare.

În plus, pentru firmele care organizează evenimente, FineStore primește retur produsele care nu au fost consumate indiferent de cantitatea acestora. Singura condiție este că acestea să fie returnate în aceeași stare în care au fost livrate: sigilate, în ambalajul original și nedeteriorat. Sărbători fericite!  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) Calitate și prețuri mici? Pe FineStore.ro nu trebuie să alegi între ele!