Antena Meniu Search
x

Video Preţul uriaş pe care un turist canadian l-a plătit pentru doi mici: "Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui"

Doi canadieni, veniţi în vacanţă în România, s-au despărţit de ţara noastră cu un gust amar. Turiştii au plătit un preţ uriaş pentru doi mici, comandanţi de la un restaurant din Aeroportul Otopeni.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 09:19

Preţul uriaş pe care un turist canadian l-a plătit pentru doi mici: "Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui"
- Captura YouTube

Steve şi Ivana sunt un cuplu de canadieni plecaţi într-un periplu prin lume. Cei doi au vizitat mai multe ţări şi au documentat totul prin intermediul unei camere video. Aflaţi de câteva zile în România, cei doi au decis că e momentul să se îndrepte spre următoare destinaţie: Brazilia.

Ajunşi în Aeroportul Otopeni, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Steve a fost fascinat de bucătăria tradiţională românească. Cel mai mult i-au plăcut micii, aşa că fix înainte să se îmbarce în avion a vrut să mai guste o dată micii româneşti. A mers la un restaurant din aeroport şi şi-a comandat doi mici, muştar, cartofi prăjiţi şi o apă. Pentru acest "meniu consistent" a plătit exorbitanta sumă de 53 de lei.

"După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni. Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14", a declarat Steve.

Pe acelaşi subiect

Această experienţă neplăcută nu le-a "şters" celor doi canadieni amintirea frumoasă pe care le-a lăsat-o România şi s-au despărţit de ţara noastră cu zâmbetul pe buze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Preţul uriaş pe care un turist canadian l-a plătit pentru doi mici: "Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui"