Preţuri exorbitante la restaurantul londonez al lui chef Nusret Gokce, cunoscut pe internet ca "Salt Bae". "Mai bine iei avionul și mănânci la Nusr-et în Turcia"
Noul restaurant Nusr-et din Londra i-a atras pe mulţi curioşi, mai ales că proprietarul, chef Nusret Gokce, a devenit celebru pe internet în ultimii ani prin modul inedit în care condimentează mâncarea. Totuşi, clienţii nu s-au bucurat prea tare de experienţă după ce le-a venit nota de plată. Un consumator apreciază că era mai ieftin să ia avionul şi să servească masa la restaurantul Nusr-et din Turcia.
Bucătarul turc Nusret Gokce a devenit celebru în bucătărie, dar şi pe internet, după ce modul în care condimenta mâncarea l-a transformat într-un meme internaţional. Bărbatul, cunoscut pe reţelele de socializare drept "Salt Bae", este proprietarul unui faimos lanţ de restaurante, localizate în inima unor oraşe importante din lume. Iar cel mai nou restaurant şi-a deschis porţile în Londra, Marea Britanie.
Cât costă o masă la restaurantul lui Nusret Gokce ("Salt Bae")
Vestea i-a atras pe mulţi curioşi, dar preţurile la fel de "condimentate" i-ar putea face pe mulţi să se gândească de două ori înainte să facă o nouă rezervare. Restaurantul Nusr-et e un subiect fierbinte de discuţie pe Twitter, după ce un utilizator al platformei a postat o fotografie cu nota de plată. Suma se ridică la peste 2000 de euro. "Este mai ieftin să iei avionul și să mănânci la restaurantul turcesc al lui Salt Bae decât să mergi la cel londonez. 9 lire pentru o Cola. 630 de lire pentru friptura Tomahawk. Nu, mulțumesc", scrie bărbatul în dreptul imaginii.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰