Antena Meniu Search
x

Video Satul răsturnat din România: ideea unui tânăr antreprenor a devenit realitate! Preţul biletului de acces

Vă mai amintiți de Căsuța Răsturnată dintr-un sat din Gorj, care a devenit rapid virală? Înmulțiți acum cu zece. Un tânăr a construit un întreg sat de acest fel, în care turiștii vin să-şi facă selfie-uri ieşite din comun.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 04.05.2024, 15:17

Vezi și

"Bine aţi venit în satul răsturnat din localitatea Gumeşti Piţig din judeţul Gorj, unde veţi găsi de astăzi zece case răsturnate. Proiectul inedit a început aici în anul 2021, cu o singură căsuţă răsturnată, dar tânărul antreprenor care a gândit acest proiect a vrut ceva inedit în ţară", arată Diana Speretoiu, reporter Observator.

Satul răsturnat din Gorj

"Fiecare casă de aici are câte o poveste: în fiecare încăpere e loc pentru câteva selfieuri de neuitat. Se poate vizita şi o căsuţă tradiţională, unde totul este pus la punct până la cel mai mic detaliu, în aşa fel încât ai impresia că eşti într-un muzeu. Diferenţa este, însă, că totul este cu susul în jos", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"15 lei este biletul de intrare pentru copii, iar adulţii plătesc 20 de lei. Vestea bună este că satul rămâne deschis şi de Paşte, în fiecare zi până la ora 18, pentru turiştii care ajung în zonă şi vor să aibă parte de o experienţă inedită", mai spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Inedit » Satul răsturnat din România: ideea unui tânăr antreprenor a devenit realitate! Preţul biletului de acces