Antena Meniu Search
x

Situație inedită pe un stadion din SUA. Un bărbat a încercat să vadă un meci alături de animalul său de suport emoțional, un aligator

Joie Henney este un bărbat din SUA, faimos pe internet datorită aligatorului său pe care îl consideră animalul său de sprijin emoţional. De când l-a "adoptat", bărbatul se mândreşte cu prietenul său necuvântător, fiind chiar subiectul mai multor articole în presa internaţională. Acum, intrat din nou în atenţia jurnaliştilor şi asta după ce reprezentanţii unui stadion i-au interzis accesul din cauza reptilei, notează AP.

de Adrian Popovici

la 30.09.2023, 16:14

- Joie Henney

După cum povestește un reporter sportiv într-o postare pe social media, Joie Henney a încercat să intre cu aligatorul pe care l-a botezat WallyGator pe stadionul echipei de baseball Philadelphia Phillies. Din nefericire pentru el, oficialii nu l-au lăsat să asiste la meci împreună cu animalul său de sprijin emoțional. Postarea a acestuia a creat o dezbatere aprinsă în mediul online între cei care îl spijineeau pe Joie și cei care nu erau de acord cu prezența aligatorului său la un eveniment sportiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prezența lui WallyGator a fost interzisă pe stadion și asta deoarece doar "câinii de ghid, animalele de serviciu sau animalele de serviciu în antrenament sunt binevenite. Toate celelalte animale sunt interzise", după cum se arată în regulamentul stadionului.

"Stăteam la coadă și așteptam, mi-au spus că nu pot să-l iau pe Wally pentru că permit accesul doar cu animale de serviciu ... și am spus Bine, respect regulile voastre", explică bărbatul. Acesta a mai adăugat că merge doar în acele locuri în care și WallyGator este invitat sau primit, chiar dacă asta exclude multe centre comerciale sau restaurante.

Animalul de sprijin emoțional al lui Henney, WallyGator, merge cu el aproape peste tot, de la magazinul alimentar până la plimbări în parc. Se îmbrățișează reciproc și dorm în același pat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Situație inedită pe un stadion din SUA. Un bărbat a încercat să vadă un meci alături de animalul său de suport emoțional, un aligator