Antena Meniu Search
x

Video Ştirea Observator cu cel mai ghinionist curier din Bucureşti a devenit virală în presa internaţională

O ştire Observator a devenit virală în presa internaţională. Este vorba de momentul în care un curier ghinionist cade chiar în momentul unui live din Centrul Vechi, al colegei mele Andreea Milea. Ştirea a fost preluată de publicaţia Daily Mail şi de televiziunea belgiană RTL.

de Redactia Observator

la 08.05.2021, 22:01

Vezi și

Este coşmarul oricărui curier pe bicicletă, iar cel din imagini se poate considera dublu ghionist, pentru că păţania sa a fost surprinsă în timpul unei transmisiuni în direct, sunt de părere jurnaliştii Daily Mail, care preiau ştirea Observator

Reacția biciclistului ghinionist, lăudată de internauți

În doar câteva ore, articolul a strâns zeci de reacţii. Internauţii laudă stăpânirea de sine a reporterului Observator, dar şi reacţia curierului, care după ce se ridică de jos, face un semn către cameră prin care dă de înţeles că totul este ok.

Sunt şi comentatori care susţin că acesta a vrut să se dea mare în faţa camerelor de filmat sau îi ceartă pe martorii incidentului pentru că nu i-au sărit în ajutor curierului ghinionist.

Momentul viral, difuzat la televiziunea RTL

Momentul viral a atras atenţia şi televiziunii belgiene, RTL care spun că reporterul Observator a avut o misiune dificilă - să capteze atenţia telespectatorilor în timp ce, fără să ştie, în spatele ei se desfăşura o adevărată dramă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Inedit » Ştirea Observator cu cel mai ghinionist curier din Bucureşti a devenit virală în presa internaţională