Meniu
Search
x

Video Sute de câini, din 28 de ţări, au participat la "Dracula Dog Show", la Târgu Mureş

Sute de câini din 28 de ţări au concurat pentru a obţine primul loc la "Dracula Dog Show", cea mai mare expoziţie canină din acest sfârşit de an, ce a avut loc în România, la Târgu Mureş. Aranjaţi, coafaţi, dar şi determinaţi, câinii s-au pregătit pentru competiţie de la primele ore ale dimineţii. Emoţiile defilării au fost copleşitoare, iar la final triumfător a ieşit un pomeranian.

De Sorin Tanţoş la 12.09.2021, 11:12
Vezi și
  • Câştigătorul Transilvania Dog Show se decide duminică.

Dacă anul trecut numărul de participanţi a fost redus semnificativ, din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta peste 700 de câini şi-au făcut apariţia la Târgu Mureş. Spectatorii au putut admira peste 150 de rase canine şi pe cei mai mari campioni ai acestor concursuri.

Dan Silvaș: El e Cross, campion mondial de juniori, la europene - intermediar, locul 1. Câştigători de cluburi în Danemarca, în Ungaria, Serbia. Are 4 ani jumătate.

Tudor Sălăgean: Ea este Cora, are 8 ani. Are peste 150 de titluri, niciodată nu a pierdut la clasa femelelor. E deja ultimul an la clasa campion după care va trece la veterani. 

Expoziţia nu a dus lipsă nici de debutanţi.

Pe acelaşi subiect

Câştigătorul expoziţiei Transilvania Dog Show, decis duminică

Nicolae Galan: Este o femelă Saint Bernard de 2 ani, este la prima participare, este puţin încăpăţânată, ca un mic catâr. Să sperăm că o să socializeze mai mult. 

Chimia dintre stâpân şi câine este foarte importantă în astfel de competiţii, o spun participanţii. Pentru Marius, ciobănescul german este deja un campion.

Marius Moldovan: Cu un dresaj corect, o interacţiune corectă, e câinele care are cel mai bun rezultat pentru că vrea să îţi facă pe plac. Şi atunci e un du-te - vino, reacţie bilaterală în care tu educi câinele, câinele te educă pe tine. E o pasiune, un mod de viaţă. Noi aşa o definim. 

Juriul a fost format din arbitri de renume mondial din Portugalia, Ungaria, Suedia şi România. Alegerea locului întâi nu a fost una uşoară, dar în final... "Best in show-ul expoziţiei internaţionale „Dracula Dog Show 2021“ este Pomeranianul". 

Câinii continuă să defileze şi astăzi la Târgu Mureş, unde expoziţia „Transilvania Dog Show“ îşi va alege câştigătorul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Sute de câini, din 28 de ţări, au participat la "Dracula Dog Show", la Târgu Mureş