Antena Meniu Search
x

Video Sute de câini, din 28 de ţări, au participat la "Dracula Dog Show", la Târgu Mureş

Sute de câini din 28 de ţări au concurat pentru a obţine primul loc la "Dracula Dog Show", cea mai mare expoziţie canină din acest sfârşit de an, ce a avut loc în România, la Târgu Mureş. Aranjaţi, coafaţi, dar şi determinaţi, câinii s-au pregătit pentru competiţie de la primele ore ale dimineţii. Emoţiile defilării au fost copleşitoare, iar la final triumfător a ieşit un pomeranian.

de Sorin Tanţoş

la 12.09.2021, 11:12

Vezi și
  • Câştigătorul Transilvania Dog Show se decide duminică.

Dacă anul trecut numărul de participanţi a fost redus semnificativ, din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta peste 700 de câini şi-au făcut apariţia la Târgu Mureş. Spectatorii au putut admira peste 150 de rase canine şi pe cei mai mari campioni ai acestor concursuri.

Dan Silvaș: El e Cross, campion mondial de juniori, la europene - intermediar, locul 1. Câştigători de cluburi în Danemarca, în Ungaria, Serbia. Are 4 ani jumătate.

Tudor Sălăgean: Ea este Cora, are 8 ani. Are peste 150 de titluri, niciodată nu a pierdut la clasa femelelor. E deja ultimul an la clasa campion după care va trece la veterani. 

Expoziţia nu a dus lipsă nici de debutanţi.

Pe acelaşi subiect

Câştigătorul expoziţiei Transilvania Dog Show, decis duminică

Nicolae Galan: Este o femelă Saint Bernard de 2 ani, este la prima participare, este puţin încăpăţânată, ca un mic catâr. Să sperăm că o să socializeze mai mult. 

Chimia dintre stâpân şi câine este foarte importantă în astfel de competiţii, o spun participanţii. Pentru Marius, ciobănescul german este deja un campion.

Marius Moldovan: Cu un dresaj corect, o interacţiune corectă, e câinele care are cel mai bun rezultat pentru că vrea să îţi facă pe plac. Şi atunci e un du-te - vino, reacţie bilaterală în care tu educi câinele, câinele te educă pe tine. E o pasiune, un mod de viaţă. Noi aşa o definim. 

Juriul a fost format din arbitri de renume mondial din Portugalia, Ungaria, Suedia şi România. Alegerea locului întâi nu a fost una uşoară, dar în final... "Best in show-ul expoziţiei internaţionale „Dracula Dog Show 2021“ este Pomeranianul". 

Câinii continuă să defileze şi astăzi la Târgu Mureş, unde expoziţia „Transilvania Dog Show“ îşi va alege câştigătorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Sute de câini, din 28 de ţări, au participat la "Dracula Dog Show", la Târgu Mureş