Meniu
Search
x

Video Paradă de frumuseţe canină şi dresaj la Iaşi. Zeci de câini de rasă, dar şi găini se întrec pentru locul fruntaş

Paradă de frumuseţe canină şi dresaj organizată în acest weekend, la Iaşi. Sfârşitul de săptămână le-a adus iubitorilor de animale un eveniment organizat pentru prima dată de Universitatea Agronomică. Zeci de câini de rasă, dar şi... găini se întrec în frumuseţe. Iar pentru patrupezi sunt şi concursuri de dresaj. 

De Clara Mihociu la 03.07.2021, 15:51
Vezi și

Vorbim despre specii diferite şi concursuri diferite pentru fiecare specie. Deşi vorbim despre 46 de câini care au fost înscrişi la acest concurs, din 24 de rase, de toate dimensiunile, labrador, ciobănesc german, ciobănesc carpatin, dar şi bichonii şi inclusiv shih tzu, se pare că un bichon i-a bătut pe toţi.

Un căţel de doar un an şi jumătate s-a dovedit a fi cel mai frumos şi este primul său mare premiu, dar probabil vor mai urma şi altele. Sunt şi foarte multe păsări ornamentale, vorbim de câteva zeci de astfel de păsări, copiii sunt fascinaţi de ele. Va exista şi un concurs de dresaj canin. Nu doar câinii de rasă vor putea participa la acest concurs, ci şi cei adoptaţi de oameni de pe stradă şi au reuşit să îi dreseze.

Şi mâine se va desfăşura acest eveniment, era mult aşteptat de către oameni, atât de posesorii de animale, cât şi de cei care voiau să îşi petreacă timpul liber altfel, iar vremea se pare că îi ajută. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Paradă de frumuseţe canină şi dresaj la Iaşi. Zeci de câini de rasă, dar şi găini se întrec pentru locul fruntaş