Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târgu-Cărbuneşti are boxe pe străzi din care răsună muzica. Primăria vrea să devină cel mai vesel oraș

Un oraş din Gorj are asigurată de acum înainte coloana muzicală. Zece boxe montate pe o rază de un kilometru difuzează în timpul zilei muzică pentru a descreţi frunţile cetăţenilor. Primăria vrea ca Târgu Cărbuneşti să fie cel mai vesel oraş din ţară.

de Redactia Observator

la 20.10.2018 , 21:04

Un oraş din Gorj are asigurată de acum înainte coloana muzicală. Zece boxe montate pe o rază de un kilometru difuzează în timpul zilei muzică pentru a descreţi frunţile cetăţenilor. Primăria vrea ca Târgu Cărbuneşti să fie cel mai vesel oraş din ţară. Şi va folosi sistemul audio şi pentru a transmite oamenilor ultimele decizii importante luate în şedinţele de Consiliu.

Scena celebră din filmul Toamna bobocilor a devenit realitate în Târgu-Cărbuneşti. Numai că difuzoarele cu acces la şedinţele Consiliului Local sunt montate pe stâlpii din oraş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

12.000 de lei a cheltuit primăria pe cele 10 difuzoare care au fost amplasate în zonele aglomerate din oraş. Pentru a nu plictisi însă cetăţenii, cu zeci de anunţuri, în majoritatea timpului din boxe răsună muzica.

Programul muzical începe la 7.30 dimineaţa şi ţine până la apusul soarelui. Singura nemulţumire ţine de genul muzical.

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, Primăria promite că muzica pop va fi înlocuită de colinde. Oricum, cetăţenii din Târgu-Cărbuneşti au tras deja concluzia că fără muzică... ar fi pustiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Târgu-Cărbuneşti are boxe pe străzi din care răsună muzica. Primăria vrea să devină cel mai vesel oraș