Antena Meniu Search
x

Te înfiori! Acestea sunt cele mai CIUDATE DIETE din istorie

Încă din cele mai vechi timpuri femeile au avut probleme cu greutatea, motiv pentru care au apărut şi dietele. Multe dintre acestea, însă, pun viaţa în pericol

Încă din cele mai vechi timpuri femeile au avut probleme cu greutatea, motiv pentru care au apărut şi dietele. Multe dintre acestea, însă, pun viaţa în pericol

Iată câteva dintre cele mai dăunătoare:

1. O dietă ciudată este cea lansată de Horace Fletcher. Acesta susţinea că hrana trebuie mestecată de cel puţin 32 de ori înainte de a fi înghiţită. Nutriţionistul a murit la 69 de ani, lăsând în urmă o avere impresionantă adunată de la credulii care i-au cumpărat cărţile.

2. Dieta cu tenie a avut mare succes în secolul 20. Teniile erau vândute ca pastile în scopuri dietetice, iar sloganul era "mănânci mai mult, dar cântăreşti mai puţin". Totuşi, când au început să apară şi efectele adverse, precum leşinuri, meningită sau dementă, acestea au fost interzise de guvernul american.

3. Dieta cu vată a fost foarte populară printre modelele disperate să-şi menţină silueta pentru a rămâne în top. Pentru a uita de foame, tinerele obişnuiau să înghită un ghem de vată cu zero calorii şi cu un gust chiar grozav, dacă îţi place gustul de "nimic".

4. În anii '30, femeile care voiau o siluetă de invidiat erau încurajate să folosească un săpun-minune, iar dieta făcea furori în întreaga lume. În ciuda pretinselor miracole, săpunul nu topea grăsimea. Era făcut din ingrediente obişnuite, care nu aveau nici o legătură cu slăbitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Te înfiori! Acestea sunt cele mai CIUDATE DIETE din istorie