Antena Meniu Search
x

Video TikTok-ul schimbă tradiţiile de nuntă. Domnişoarele de onoare pot purta ţinute albe şi în loc de buchet se aruncă tricoul

Trendurile de pe Tik Tok devin noile tradiţii la nunţi. Din ce în ce mai multe cupluri se inspiră din tendinţele de pe reţelele de socializare pentru organizarea celei mai importante zile din viaţa lor. Astfel, rochiile elegante ale domnişoarelor de onoare sunt înlocuite de ţinute lejere, uneori chiar albe, in loc de buchet... se aruncă suveniruri în invitaţi. 

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 21:49

Vezi și

Cuplurile din toată lumea au trecut de la nunţi în stil tradiţional, la nunţi în stil... TikTok. Iar reţeta e simplă: originalitate, confort şi distracţie. Domnişoarele de onoare nu mai poartă rochii elegante, de aceeaşi culoare. Ci, după moda TikTok, se îmbracă lejer, în pantaloni şi tricou. Şi dacă totuşi mireasa nu vrea să renunţe la rochiile clasice pentru domnişoarelor de onoare, este încălcat un alt tabu: culoarea aleasă pentru ele este tot alb. 

Aruncatul buchetului, un moment aşteptat cu nerăbdare la nunţi, a fost înlocuit cu... aruncatul tricoului. Cuplurile dau în invitaţi cu tricouri personalizate cu imagini ale mirelui şi miresei, numele lor de familie sau data căsătoriei. Astfel, tinerii spun că niciun invitat nu se simte exclus. Alte mirese aleg să înlocuiască aruncatul buchetului cu jocuri interactive. Acum, buchetul este încuiat într-o cutie de sticlă, în timp ce mireasa ţine mai multe chei în mână. Domnişoarele necăsătorite iau câte o cheie, iar norocoasa care descuie sipetul, ia buchetul. 

Tinerii din generaţia Z renunţă încet-încet şi la restaurantele clasice. Din ce în ce mai populare sunt nunţile în natură, în special în pădure, la picnic.. Iar numărul invitaţilor e din ce în ce mai mic. Cuplurile visează la nunţi restrânse, fără cod vestimentar sau alte constrângeri, dar care să le lase amintiri de neuitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » TikTok-ul schimbă tradiţiile de nuntă. Domnişoarele de onoare pot purta ţinute albe şi în loc de buchet se aruncă tricoul