Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost amendat după ce a mers pe jos 450 km pentru a se calma după o ceartă cu soția

Un bărbat din Italia, nervos după o ceartă cu soția, a mers pe jos aproape 450 de kilometri pentru a se calma. Poliția l-a amendat deoarece a încălcat măsura carantinării obligatorii, potrivit The Independent.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 06.12.2020, 17:03

Un bărbat a mers pe jos sute de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soția.
Un bărbat a mers pe jos sute de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soția. - Hepta
  • Bărbatul a fost amendat cu 400 de euro pentru încălcarea carantinei obligatorii.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Un bărbat de 48 de ani a decis să meargă pe jos aproape 450 de kilometri, din nordul până în sudul Italiei, pentru a se calma după o ceartă cu soția. 

Italianul a fost oprit de polițiști în jurul orei 02:00 noaptea și l-au amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurii carantinării obligatorii. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă, însă, că individul a mers atât de mult pe jos după un simplu conflict cu partenera de viața. Însă, l-au descoperit pe lista persoanelor date dispărute, după ce soția sa i-a anunțat dispariția, în urmă cu o săptămână.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că este foarte obosit, dar nu a realizat cât de departe a mers pe jos. Acesta a mai adăugat că a primit mâncare de la străinii întâlniți pe drum. 

Soția italianului, care a venit să-l ridice de la secția de poliție din comuna Fano, le-a confirmat oamenilor legii că acesta a plecat de acasă după o ceartă, în urmă cu o săptămână. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Un bărbat a fost amendat după ce a mers pe jos 450 km pentru a se calma după o ceartă cu soția