Antena Meniu Search
x

Un câine polițist, care și-a dat viața pentru a-și apăra colegii, a fost înmormântat cu onoruri militare, în SUA

Un câine polițist căzut la datorie a fost înmormântat ca un erou, în SUA. Kitt și-a dat viața pentru a-și salva colegii în timpul unui schimb de focuri, potrivit NBC Boston.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 15:03

Un câine polițist, care și-a dat viața pentru a-și apăra colegii, a fost înmormântat cu onoruri militare, în SUA
Un câine polițist, care și-a dat viața pentru a-și apăra colegii, a fost înmormântat cu onoruri militare, în SUA - NBC Boston

Un câine polițist căzut la datorie a fost înmormântat ca un erou, în SUA. Kit și-a dat viața pentru a-și salva colegii în timpul unui schimb de focuri, potrivit NBC Boston. Ceremonia a avut loc pe un stadion, iar zeci de persoane au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Kitt. 

“Și-a dat viața pentru a-și salva partenerul”, a declarat un bărbat venit să-și ia adio de la câinele erou. “Este important să fim aici pentru a aduce un omagiu pentru tot ceea ce a făcut pentru noi, în ultimii 12 ani”. 

“Cred că fără sacrificiul lui Kitt, incidentul s-ar fi încheiat cu o adevărată tragedie”, a mai declarat un participant la eveniment. 

Kitt a fost împușcat pe 4 iunie, în timp ce urmărea un suspect de violență domestică. Câinele i-a distrat atenția individului, care încerca să tragă către polițiștii aflați pe urmele sale. 

“În timp ce suspectul a tras mai multe focuri de armă, agentul K-9 Kitt s-a apropiat de individ, distrăgându-i atenția”, a povestit Mark Dubois, șeful poliției locale. “În timpul schimbului de focuri, Kitt a fost împușcat și a murit din cauza rănilor suferite”. Suspectul a fost ucis în timpul schimbului de focuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Un câine polițist, care și-a dat viața pentru a-și apăra colegii, a fost înmormântat cu onoruri militare, în SUA