Antena Meniu Search
x

Video Un cățel Golden Retriever i-a furat microfonul unei reporterițe care transmitea în direct, în Rusia

The Moscow Times a publicat momentul comic în care un cățel Golden Retriever, curios peste limite de transmisiunea în direct a unei reporterițe, a decis să-i fure microfonul din mâini și să plece fără remușcări.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.04.2021, 17:06

Un cățel Golden Retreiver i-a furat microfonul unei reporterițe care transmitea în direct, în Rusia
Întâmplarea a avut loc marți, pe 6 aprilie - mir24.tv via ABC

Scena a avut loc în direct, chiar în timp ce Nadezhda Serezhkina anunța telespectatorii că primăvara a ajuns în final și în capitala Rusiei, Moscova.

Totul a luat o întorsătură mai puțin obișnuită atunci când patrupedul Martin a făcut o schemă rapidă și i-a sustras microfonul cu îndemânare, probabil încântat de culoarea lui. Cum fără microfon transmisia live nu putea continua, reporterița s-a văzut nevoită să fugă după cățel, momentul fiind captat cu îndemânare de cameraman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai surprinsă a fost prezentatoarea TV din studio, ale cărei gesturi nu mai au nevoie de comentarii. În cele din urmă, reporterița a reușit să recupereze microfonul, cățelul a primit porția lui de celebritate, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un cățel Golden Retriever i-a furat microfonul unei reporterițe care transmitea în direct, în Rusia