Antena Meniu Search
x

Un român face SENZAŢIE pe Facebook după despărţirea dintre Shakira şi Pique: 'Din ce mai strângi din cântări poate tencuim şi casa'

Un român a creat senzaţie pe Facebook după despărţirea dintre Shakira şi Pique. Tânărul din Suceava i-a lăsat Shakirei un mesaj ce a primit 50.000 de like-uri.

Un român a creat senzaţie pe Facebook după despărţirea dintre Shakira şi Pique. Tânărul din Suceava i-a lăsat Shakirei un mesaj ce a primit 50.000 de like-uri.

După ce a aflat că celebra Shakira a rămas singură, un tânăr din localitatea Vicovul de Sus, judeţuela Suceava, i-a scrie cântăreţei un mesaj care a devenit în scurt timp viral. În prezent, declaraţia de 'dragoste' are nu mai puţin de 53.000 de like-uri şi aproape 2.000 de distribuiri.

"Am vazut ca te-ai despartit de fraierul ala de Pique. Nu plange, nu merita. Eu sunt aici sa te ajut, putem avea o relatie frumoasa. Sunt baiat de casa, frumos, educat, beau rar. Am casa la tara, am o vaca (dar poti sa vii si tu), doi porci, aproximativ 30 de gaini, am scuter (mai am nev doar de permis), iar din ce mai strangi tu din cantari poate tencuim si casa si facem soba noua. Sunt baiat serios, fara panarama sau chestii de genul si fac rau numai la bautura adica rar. Astept raspuns si te pup de aici din Romania", a scris Daniel Bîru pe pagina Shakirei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, supărat pe faptul că Shakira nu i-a răspuns, Daniel a lăsat un alt mesaj pe pagina lui Pique, fotbalistul Barcelonei, supărat pe faptul că acesta 's-ar interpune între el şi iubirea vieţii lui'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cod QR pe alimentele româneşti. Sunteți de acord cu etichetele "inteligente"?
Observator » Inedit » Un român face SENZAŢIE pe Facebook după despărţirea dintre Shakira şi Pique: 'Din ce mai strângi din cântări poate tencuim şi casa'