Antena Meniu Search
x

Shakira bifează succes după succes! Cel mai nou album al artistei este pe LOCUL 1 în topul vânzărilor, imediat după lansare

Cel mai nou album al interpretei de origine columbiană Shakira, ”El Dorado”, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor din 27 de ţări în doar câteva ore de la lansare.

Cel mai nou album al interpretei de origine columbiană Shakira, ”El Dorado”, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor din 27 de ţări în doar câteva ore de la lansare.

”El Dorado”, cel de-al 11-lea album de studio al Shakirei, a fost lansat vineri şi este primul material de studio al artistei columbiene din ultimii trei ani.

Discul include piese precum ”Chantaje”, ”La bicicleta”, ”Me enamoré” şi ”Déja Vu”. Shakira a colaborat pentru acest album cu nume ca Nicky Jam, Maluma, Prince Royce, Black M şi Carlos Vives.

”«El Dorado» a ajuns pe primul loc în 27 de ţări în numai câteva ore. Incredibil! Sunteţi cei mai buni!”, este mesajul publicat vineri pe contul de Twitter al cântăreţei.

Între ţările în care albumul Shakirei a ajuns pe primul loc se numără Mexic, Columbia, Costa Rica, Ungaria, Peru, Ecuador, Guatemala, Letonia, Chile şi Argentina.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe 2 februarie 1977, este cântăreaţă şi compozitoare columbiană cu origini libaneze, stabilită în Spania. După ce s-a lansat pe scena latino-americană în anii 1990, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2002 cu single-ul ”Whenever, Wherever” şi albumul ”Laundry Service”. A lansat 11 materiale de studio care i-au adus numeroase premii. Are în palmares două premii Grammy, opt trofee Latin Grammy şi şapte Billboard Music Awards. În 2010, piesa "Waka Waka (This Time for Africa)", pe care a compus-o şi interpretat-o, a devenit cel mai bine vândut imn al Campionatului Mondial de Fotbal din toate timpurile. Shakira are o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar albumele sale au fost vândute în aproximativ 100 de milioane de copii.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Shakira bifează succes după succes! Cel mai nou album al artistei este pe LOCUL 1 în topul vânzărilor, imediat după lansare