Antena Meniu Search
x

Veste șoc: YOUTUBE nu va mai fi gratuit

Pentru prima oară, platforma YouTube va lansa serviciul pe baza abonamentului lunar în valoare de 10 dolari pe lună

Pentru prima oară, platforma YouTube va lansa serviciul pe baza abonamentului lunar în valoare de 10 dolari pe lună. Accesul la conținut va fi limitat pentru utilizatorii obișnuiți.

Serviciul se numește YouTube Red și va fi disponibil de pe 28 octombrie, în primă fază doar în Statele Unite ale Americii. Cei care vor plăti pentru conținut vor avea parte de originalitatea și exclusivitatea videoclipurilor încărcate de vloggeri celebri, fără să mai aștepte minute întregi ca reclamele să se termine. Unul dintre ei este PewDiePie, starul YouTube cu cele mai mari venituri, de apriximativ 12 milioane de dolari, potrivit publicației Forbes.

Abonații YouTube Red vor fi avea și alte avantaje: acees la platformele YouTube Music, YouTube Gaming și Google Play Music. Și mai important! Veți putea asculta muzica voastră preferată chiar și cu eranul închis la spartphone sau tabletă odată ce ați trecut la Red. Ba mai mult! Puteți salva clipurile pentru vizionare offline. În România sunt peste 7 milioane de utilizatori unici lunar, iar numărul canalelor românești depășeșc în prezent un million. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Veste șoc: YOUTUBE nu va mai fi gratuit