Antena Meniu Search
x

Video viral! Au vrut să-și ia rămas bun de la puiul de veveriță pe care îl îngrijiseră, însă după numai câteva secunde totul s-a transformat într-o scenă de groază

Un moment ce s-a dorit a fi emoționant s-a transformat într-o scenă de groază.

Un moment ce s-a dorit a fi emoționant s-a transformat într-o scenă de groază. Un cuplu a vrut să elibereze în natură un pui de veveriță, pe care îl îngrijiseră, însă după numai câteva secunde totul s-a transformat într-o scenă cumplită.

O femeie îl filmează pe soțul ei care strânge în brațe un pui de veveriță de care cei doi avuseseră grijă și pe care se pregătește să-l elibereze în natură. Bărbatul așează puiul de veveriță pe trunchiul unui copac, iar pentru ca să-l încurajeze îl mângâie afectuos pe blăniță.

După numai câteva secunde, când puiul de veveriță încearcă să urce un copac, o pisică sare de nicăieri și apucă veveriță reușind să fugă cu aceasta, în țipetele disperate ale femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Video viral! Au vrut să-și ia rămas bun de la puiul de veveriță pe care îl îngrijiseră, însă după numai câteva secunde totul s-a transformat într-o scenă de groază