Antena Meniu Search
x

Ziua e MEDIC, iar seara bărbaţii sunt încântaţi să o vadă. Ce meserie are noaptea această tânără superbă

Alli Alberts duce o viaţă atipică, ea demonstrând că o femeie poate avea aptitudini pentru domenii total diferite

Alli Alberts duce o viaţă atipică, ea demonstrând că o femeie poate avea aptitudini pentru domenii total diferite.

În timpul săptămânii, ziua, Alli lucrează într-un cabinet stomatologic, dar serile şi zilele de weekend le petrece pe stadion. Alli face parte din echipa de fotbal american feminin Chicago Bliss, din Legends League. Ea este apărător în echipă şi colegele ei sunt încântate de o așa coechipieră, având în vedere faptul că Alli face o treaba excelentă.

Tânăra a povestit că în copilărie nu se simţea confortabil în pielea ei, dar spune că jucând fotbal în liga feminină a ajutat-o nu doar să capete mai multă încredere, ci să devină mult mai feminină.

Deşi recunoaşte că face parte dintr-un domeniu dominat de bărbaţi, Alli spune că nu contează identitatea de gen, atât timp cât eşti bun la ceea ce faci.

Alli nu numai că este talentată, dar este o femeie extrem de frumoasă şi spune că acest sport a făcut-o să se simtă bine în corpul ei. Însă, recunoaşte că stomatologia ar putea fi afectată de pasiunea ei pentru fotbal şi sport, mai ales dacă se răneşte la mână. Cu toate acestea, ea cochetează cu ambele domenii de activitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Ziua e MEDIC, iar seara bărbaţii sunt încântaţi să o vadă. Ce meserie are noaptea această tânără superbă