Antena Meniu Search
x

Video Scandalul avionului închiriat de Iohannis pentru 350.000 de euro. Emilian Toma, pilotul VIP-urilor, dezvăluie costurile şi procedurile pentru zborurile private

La două zile după ce a "bubuit" scandalul avionului închiriat de președintele Klaus Iohannis pentru deplasarea în Japonia și Singapore, pentru suma vehiculată de 350.000 de euro, Administrația Prezidențială tot nu a venit cu o reacție și nici cu clarificări privind costurile.

Marius Pancu
de Marius Pancu

la 10.03.2023, 15:39

Vezi și

Politicienii folosesc momentul că să militeze pentru cumpărarea unei aeronave prezidențiale, dar omit să se refere și la lucrurile concrete ale acestei deplasări. Între timp, singura reacție a venit de la aeroportul din Sibiu, care a transmis că escală adițională efectuată de pilot în Transilvania pentru a-i ridică pe Klaus și Carmen Iohannis n-a implicat costuri suplimentare pentru Aeroport, pentru că zborurile speciale pentru demnitari sunt scutite de plata taxelor specifice.

Asta nu înseamnă însă altceva decât că banii pe care i-ar fi livrat companiile private pentru aeroport în intervalul în care a fost blocat de aeronava prezidențială de împrumut n-au intrat în conturile sale. Deci e tot o pierdere.

Emilian Toma, pilotul starurilor din fotbalul internaţional şi proprietarul unei companii de avioane private, a vorbit despre care sunt costurile pentru a închiria un avion privat şi care sunt procedurile. Interviul, în VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Interviurile lui Marius Pancu » Scandalul avionului închiriat de Iohannis pentru 350.000 de euro. Emilian Toma, pilotul VIP-urilor, dezvăluie costurile şi procedurile pentru zborurile private