Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată în interior avionul cu care Iohannis călătoreşte în Asia. Preşedintele a făcut o escală la Sibiu

Administraţia Prezidenţială a închiriat pentru mini-turneul asiatic al lui Klaus Iohannis aeronava Boeing 737-900ER, înmatriculată LX-DIO, aparținând companiei luxemburgheze Global Jet, potrivit publicaţiei BoardingPass.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 11:20

Delegaţia română călătoreşte în Japonia şi Singapore cu o aeronavă închiriată de la compania luxemburgheze Global Jet. Capacitatea sa de transport este de numai 19 pasageri.

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis şi-a început mini-turneul asiatic pe ruta București - Sibiu - Tokyo, aeroportul Haneda. Potrivit publicaţiei BoardingPass, autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în Tokyo, piloții fiind astfel nevoiţi să efectueze o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

Zborul între Bucureşti şi Sibiu a durat 31 de minute, ulterior din Sibiu până în Baku, durata călătoriei a fost de două ore și 48 de minute, iar zborul dintre Baku si Tokyo a avut o durată de nouă ore, potrivit sursei citate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preşedintele Klaus Iohannis si prima doamnă, Carmen Iohannis, au fost primiti seara trecută de Împăratul şi Împarateasa Japoniei la Palatul Imperial din Tokyo. Tot la Tokyo, a fost semnat un acord de parteneriat strategic între România și Japonia, care deschide calea către noi investiții japoneze în România, cum ar fi energia nucleară. Cele două ţări au convenit şi să coopereze în acordarea asistenței pentru Ucraina și Republica Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum arată în interior avionul cu care Iohannis călătoreşte în Asia. Preşedintele a făcut o escală la Sibiu