Antena Meniu Search
x

Video A cincea zi de pelerinaj la Iaşi. 40.000 de pelerini au trecut pe la racla Sfintei Parascheva

La Iaşi continuă pelerinajul Sfintei Parascheva. De cinci zile credincioşii din toată ţara se adună pentru cel mai mare pelerinaj din ţară. Peste 40.000 de pelerini au trecut deja pe la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. 

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 14:17

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

De mâine însă se aşteaptă ca numărul pelerinilor să crească, asta pentru că în fiecare an, în preajma hramului, curtea Mitropoliei este neîncăpătoare. Există şi un motiv pentru acest lucru. Se spune că pe 13 şi 14 octombrie puterile Sfintei Parascheva sunt mai mari. 

Părintele Gabriel Cazacu: E un moment de mare sărbătoare. Este ocrotitioarea Moldovei, este cel mai mare pelerinaj din România care se desfăşoară în aceste zile. Sfânta Cuvioasă Parascheva este mult folositoare pentru noi toţi. Foarte mulţi, din toate colţurile ţării vin la Sfânta Parascheva să se roage, vin să îi încredinţeze durerile personale, sufleteşti, bolile care ne-au subjugat în aceste zile şi este cea mult dătătoare  de speranţă şi de mântuire şi de vindecare. 

Interviul integral cu părintele Gabriel Cazacu poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » A cincea zi de pelerinaj la Iaşi. 40.000 de pelerini au trecut pe la racla Sfintei Parascheva