Antena Meniu Search
x

Video Doiniţa Oancea îşi deschide şcoală de actorie. Actriţa are planuri mari pentru 2022

La insistenţele pritetenilor, Doiniţa Oancea a prins curaj şi face pasul cel  mare: îşi deschide propria şcoală de teatru şi actorie. După ce a cucerit inimile telespectatorilor in mai multe producţii româneşti, Doiniţa Oancea vrea acum să împărtăşească din experinţa sa copiilor de până în 15 ani.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 13:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

 Doiniţa predă cursuri de actorie deja de mai multă vreme şi este obişnuită să lucreze cu cei mici, aşa că s-a gândit că ar fi momentul să pună pe picioare şi propria afacere. Cei care aţi urmărit serialele în care a jucat Doiniţa, aţi observat probabil deja pasiunea şi talentul său actoricesc. 

"Îmi deschid propria școală de actorie în Bragadiru. Toată lumea mă bate la cap de o mie de ani, să îmi fac singură propria școală. Voi face totul din plăcere, am găsit unde să ne desfășurăm activitatea și urmează să pun la punct toate detaliile birocratice. Grupele vor fi formate din copii cu vârste cuprinse între 4 ani și jumătate și 15 ani. Vom lua toate măsurile de siguranță care se impun peste tot, ținând cont de pandemie", a declarat actriţa.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Doiniţa Oancea îşi deschide şcoală de actorie. Actriţa are planuri mari pentru 2022