Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Evelina Vârlan s-a alăturat campaniei "Umple golul din viața ta!" şi speră să găsească pentru fiecare câine din adăpost câte o familie

Evelina Vârlan, solista trupei Zero, prezentatoare de televiziune şi, poate cel mai important aspect, o mare iubitoare de animale, este membrăa unui grup al cărui scop este prevenirea abandonului în rândul animalelor, dar şi găsirea unui cămin călduros şi primitor pentru ele.

de Redactia Observator

la 01.11.2021 , 13:54

"Umple golul din viața ta!" este o campanie de încurajare a adopției lansată de Consiliului Județean Ilfov, în colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal. Astfel, jucătorii de fotbal din Liga 1 vor intra la meciurile oficiale cu căţei în braţe pentru a încuraja astfel adopţia şi educarea populaţiei cu privire la acest aspect.

Artista a venit însoţită în platoul Observator 12 alături de Mia, o căţeluşă de trei ani care îşi caută noi părinţi. Evelina Vârlan a vorbit de altfel de întreaga iniţiativă a Consiliului Judeţean Ilfov, din care de altfel face parte, o campanie românească care a devenit cunoscută chiar şi în străinătate, dar şi despre modalitatea în care putem deveni părinţii adoptivi ai unor patrupezi iubitori.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Evelina Vârlan s-a alăturat campaniei "Umple golul din viața ta!" şi speră să găsească pentru fiecare câine din adăpost câte o familie