Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY. Ema şi Răzvan, interviu în exclusivitate

Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii. Show-ul nu s-a terminat. În AntenaPLAY, în fiecare joi şi vineri, puteţi viziona interviuri în exclusivitate cu concurenţii şi ispitele acestui sezon. Şi veţi vedea ce n-aţi mai văzut. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 16:39

Vezi și

Primul interviu este deja disponibil. În platforma AntenaPLAY puteţi să vă revedeţi preferaţii. Raluca Bădică a stat de vorbă cu unul dintre cele mai controversate cupluri ale acestei ediţii.

Nu sunt o femeie atât de geloasă pe cât se vehiculează. Ştiu care este limita prieteniei. Răzvan cumva a dezvoltat în mine o altă nebunie a geloziei pe care nu o cunoscusem până atunci şi să ştii că e frumos în viaţă să trăieşti şi partea aia de nebunie. Trebuie să le trăieşti pe toate, a spus Ema.

Clar m-am maturizat. Clar îmi doresc alte lucruri de la mine, de la noi. Îmi doresc ca noi să fim bine împreună. Îmi doresc ca Ema să zâmbească mai des şi să fie mai fericită, a completat Răzvan.

Interviul integral cu cei doi poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY. Ema şi Răzvan, interviu în exclusivitate