Antena Meniu Search
x

Video Iulia Albu şi Ovidiu Buta "amendează" ţinutele vedetelor în noua emisiune AntenaStars - "Poliţia Modei"

O nouă emisiune debutează la Antena Stars, cu Iulia Albu în prim-plan. Conceptul se numeşte Poliţia Modei -un show în care vor fi comentate şi "amendate" ţinutele vedetelor care au dat greş în diferite momente. Criticul de modă are şi un partener în emisiune: stilistul Ovidiu Buta.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 13:43

Vezi și

Declarăm deschis sezonul... amenzilor în lumea fashion. Criticul de modă, Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta fac echipă în cea mai nouă emisiune de pe micile ecrane. Poliţia Modei se numeşte şi este de altfel o reîntoarcere a Iuliei Albu la rubricile care au consacrat-o. Cei doi experţi în bun gust vor comenta ţinutele vedetelor, vor discuta evoluţiile acestora şi vor aprecia apariţiile spectaculoase. Totul, cu ajutorul invitaţilor speciali. 

"Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie", spune Iulia Albu. 

Puteţi urmări emisiunea pe Antena Stars, sâmbătă de sâmbătă, de la ora 19.30. Iar pentru prima dată în această formulă, Iulia Albu şi Ovidiu Buta au sosit la Observator. Vedeţi întreg interviul din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Iulia Albu şi Ovidiu Buta "amendează" ţinutele vedetelor în noua emisiune AntenaStars - "Poliţia Modei"