Antena Meniu Search
x

Video Iuliana Luciu, co-prezentatoarea emisiunii "Preţul cel bun", test în platoul Observator. Detalii din culisele emisiunii

Emisiunea Preţul cel bun continuă şi în această seară, de la ora 18, pe Antena 1. Din septembrie, de când a debutat pe ecranele româneşti, show-ul a răplăstit cu câştiguri valoroase pe cei care au reuşit să intuiască preţul produselor prezentate.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 14:05

Vezi și

Astăzi, în platoul Observator, am avut o invitată cu care să discutăm despre acest lucru. Iuliana Luciu a oferit detalii de culise, căci în mai bine de două luni de emisie, a acumulat ceva poveşti.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce le sunt alături lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încearcă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. 

Iuliana Luciu, test în platoul Observator

Valentin: Cum te simţi în această emisiune? 

Pe acelaşi subiect

Iuliana Luciu: Noi chiar ne distrăm. Pe TV nu se vede distracţia asta de care avem noi parte în fiecare zi la filmări, dar râdem mult. Liviu şi Andrei fac deliciul emisiunii.

Olivia: Cum ai fost cooptată în acest show? 

Iuliana Luciu: De mult îmi doream un proiect care să fie pe sufletul meu, care să fie un proiect frumos, curat. Am primit propunerea celor de la Preţul cel bun, care m-au întrebat dacă vreau să iau parte la acest proiect, în calitate de co-prezentator şi am spus DA, fără să mă gândesc.

Iuliana Luciu a fost supusă unui test în platoul Observator. Co-prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a fost pusă să ghicească preţul mai multor produse. Mai multe momente puteţi urmări în clipul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Iuliana Luciu, co-prezentatoarea emisiunii "Preţul cel bun", test în platoul Observator. Detalii din culisele emisiunii