Antena Meniu Search
x

Video La trei ani de la prima colaborare, MIRA și DJ Project revin cu un nou single, "Cheia Inimii Mele"

Mira ne dă cheia spre inima ei! Aşa se numeşte cea mai nouă piesă a artistei, o altă poveste frumoasă de iubire pusă în versuri şi pe note muzicale.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 14:15

Vezi și

"Cheia inimii mele" este noua colaborare a Mirei cu Dj Project. Şi ştiţi deja, Mira cântă alături de Gino Manzotti şi de Dj Maxx de vreo trei ani şi toate proiectele lansate împreună au avut succes. La fel şi noua piesă care se apropie de trei milioane de vizualizări.

"Încă de la prima noastră colaborare am simțit că proiectele ce le vom lansa împreuna vor fi foarte iubite de public. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută și, aparent, nu a dispărut nici până în ziua de azi. Sperăm din suflet ca noua noastră colaborare să fie una îndrăgită de toți iubitorii de muzică", spune MIRA.

"Nu este prima noastră colaborare cu MIRA, ne cunoaștem stilul, tempoul și felul cum lucrăm, iar din punctul meu de vedere, este important să simți partenerul pentru a crea ceva frumos. Prin piesa "Cheia Inimii Mele", vrem să transmitem ascultătorilor noștri armonia pe care am creat-o în timpul înregistrării acestui single", transmit cei de la DJ Project.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » La trei ani de la prima colaborare, MIRA și DJ Project revin cu un nou single, "Cheia Inimii Mele"