Antena Meniu Search
x

Video Mahala Rai Banda, piesă veche la timpuri noi: ”E o piesă cu mare succes la evenimente”

”Senzaţia muzicală a zonei balcanice" revine la Observator. Sintagma nu ne aparţine, aşa este ştiută trupa Mahala Rai Banda în lume. Mixul între ritmul tradiţional ţigănesc şi cel de club i-a făcut cunoscuți pe băieții din trupa Mahala Rai Banda în zeci de țări de pe Glob.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 13:42

Vezi și

Doi dintre membrii trupei Mahala Rai Banda, Aurel Ioniţă, fondatorul formaţiei şi lui Daniel Creţu, solistul trupei, au venit în platoul Observator cu o reinterpretare a unei piese mai vechi, o fuziune între pop balcanic, rumba catalană, cu influenţe afro. 

”E o piesă mai veche, face parte dintr-un proiect pe care noi l-am făcut în 2009. Am ales-o pentru că are foarte mare succes la evenimente. Și am zis să îi dăm un aer nou de 2022. În muzică, ca și în bucătărie, trebuie să ai anumite ingrediente. Dacă toți vrem să mâncăm bio, de ce nu am vrea să avem și muzică bio. La noi totul este natural, sunt instrumente naturale”, a spus Aurel Ioniţă, fondatorul trupei.

Ascultă piesa și află mai multe informații despre proiectele muzicale ale trupei în video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Mahala Rai Banda, piesă veche la timpuri noi: ”E o piesă cu mare succes la evenimente”