Antena Meniu Search
x

Video Nea Mărin, primarul de la ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, invitat la Observator: ”Încă mai avem tradiții”

Nea Mărin e pus pe fapte mari. De astăzi dă startul unui nou sezon ”Poftiţi pe la noi”. Se va numi ”Poftiţi prin ţară”, iar de această dată vrea să ne demonstreze tuturor ce spectacol de Românie avem. Ne-a pregătit porţii triple, în fiecare săptămână: luni, marţi, miercuri. Călătoria începe într-o fostă colonie sârbească. De această dată, rolul lui Nea Mărin va fi cu totul special: va fi primar.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.12.2021, 13:26

Vezi și

Nea Mărin a venit în platoul Observator, de la Antena 1, unde a vorbit despre aventurile din timpul filmărilor pentru emisiune și despre cum s-a înțeles cu cei doi ”consilieri” din emisiune: Liviu și Andrei.

”Prima localitate e Svinița, din județul Mehedinți. Am găsit oameni extraordinari acolo. E un sat cu peste 90% sârbi. Când am ajuns la primar nu mi-a vorbit românește. Eu, în 5 zile vreau să organizez un târg cu de toate: mâncare, băutură și dans. Vreau să vă spun că am găsit prin astea 9 localități pe unde am umblat în România....încă mai avem tradiții. Eu toata viața m-am ocupat de tradiții și am crezut că le-am văzut pe toate. Am fost în Albac, în Apuseni, am fost în Sighișoara, în Maramureș, am fost la mare”, a spus nea Mărin, la Observator.

Mai multe detalii despre emisiunea lui nea Mărin, ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Nea Mărin, primarul de la ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, invitat la Observator: ”Încă mai avem tradiții”