Antena Meniu Search
x

Video Preotul Vasile Ioana ne spune ce este fericirea şi cum o putem obţine: "Trebuie să fii atent la cel de lângă tine"

La mulţi ani celor peste 500 de mii de români care îşi sărbătoresc astăzi onomastica. Este Sfântul Ştefan, ziua împăcării şi a iertării, printre altele, căci de această sărbătoare se leagă multe obiceiuri şi tradiţii, pe care este bine să le respectăm, ca să ne meargă bine.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 14:28

Vezi și

Părintele Vasile Ioana a dezbătut acest subiect chiar din platoul Observator. Recent, a scris o carte în care a cuprins toate învăţămintele necesare pentru o viaţă liniştită în familie. O carte care îți ghidează pașii spre o viață trăită în iubire și bună înțelegere.

Cuvintele Părintelui Vasile Ioana ne oferă tuturor o busolă atât de necesară în aceste vremuri tulburi și agitate. Sfaturile sale duhovnicești vindecă sufletele rănite și întăresc familia, însă trebuie să le permitem să ajungă în inima noastră.  Vedeţi întreg interviul din materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Preotul Vasile Ioana ne spune ce este fericirea şi cum o putem obţine: "Trebuie să fii atent la cel de lângă tine"