Antena Meniu Search
x

Video Rareş, o nouă senzaţie în lumea muzicii: "Viața mea s-a schimbat cu totul". Care este povestea din spatele piesei "Prea tânăr"

Cea mai nouă senzaţie din lumea muzicii a venit în vizită la Observator. Rareş, tânărul de 22 de ani care, în trecut a participat şi la emisiunea Next Star și a și câștigat premiul de popularitate, şi-a lansat primul single. 

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 14:06

Vezi și

Piesă "Prea tânăr" a cucerit YouTube-ul instant. Are aproape jumătate de milion de vizualizări, la câteva zile de când a ajuns în mediul online. 

"A trecut aproape un an. Un an de când viața mea s-a schimbat cu totul. Încă mă obișnuiesc cu tot ce se întâmplă. Schimbarea se petrece și mai repede. Am așteptat cu entuziasm să lansez piesa asta. E cumva o continuare a ideilor și linilor conturate alături de Florian. Capitolul 2 al "Uită-mă". Urmează și alte piese. Și cu fiecare nouă lansare vreau s-arăt oamenilor întregul meu univers artistic. Un univers al extremelor, dintre euforie și melancolie. Bine și rău. "Prea Tânăr" le amestecă acum în echilibru, cele două stări, cele 2 lumi", spune Rareş. 

Parcursul lui în lumea muzicii are şi o poveste atipică. Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Rareş, o nouă senzaţie în lumea muzicii: "Viața mea s-a schimbat cu totul". Care este povestea din spatele piesei "Prea tânăr"