Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în noile episoade din ''Adela". Toto Dumitrescu despre rolul din serial: "Este un rol care mă pune într-o oarecare dificultate"

Toto Dumitrescu îl interpretează pe Floppy în serialul Adela. Şi este un rol provocator, care l-a pus într-o oarecare dificultate. Puteţi urmări, pe larg, din această seară, de la ora 20.30, cum i se schimbă radical viaţa lui Floppy. 

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 13:24

Vezi și
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Toto îl va interpreta pe Floppy, un personaj cu totul diferit faţă de ce a mai jucat până acum. Floppy şi-a trăit întreaga copilărie la orfelinat, împreună cu Mihai şi Călin. Fiind mai mic, reuşea cumva să atragă cele mai multe probleme, însă prietenia cu Călin l-a ajutat mult. Nu s-a ţinut de şcoală şi nici nu se poate spune că şi-a dorit mare lucru vreodată de la viaţă. Momentul care îi schimbă viaţa este reîntâlnirea cu Călin, în timp ce spăla parbrize într-o intersecţie. 

"Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat 'orfanul' din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor). În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură", a declarat Toto Dumitrescu.

Urmăreşte serialul Adela la Antena 1

Cum va evolua povestea lui Floppy, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Răsturnare de situaţie în noile episoade din ''Adela". Toto Dumitrescu despre rolul din serial: "Este un rol care mă pune într-o oarecare dificultate"