Antena Meniu Search
x

Video "Româncuţele" este noua piesă compusă de Ecaterine şi de Dimitri

Ecaterine şi Dimitri au lansat o melodie cu influenţe din muzica tradiţional românească, pop şi balcanică. Româncuţele se numeşte, iar rezultatul este unul cu totul şi cu totul inedit.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 14:39

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Româncuțele", a fost compusă de Ecaterine si Dimitri, versurile au fost scrise de Arpad Toth, iar orchestratia realizată de Dimitri Bodarev.

"Româncuțele" îmbină muzica tradițională românească, muzica pop și balkan. Artiștii și-au dorit să surprindă ascultătorii, de aceea elementele muzicale apar treptat și au rolul de a te ține cât mai curios până la final. Instrumentele tradiționale, acordeonul, vioara, fluierul, trombonul și vocile corului din Republica Moldova, chitara e un exemplu de astfel de inserții muzicale neașteptate. Refrenul piesei este dublat de vocile corului din Republica Moldova, care a fost înregistrat in satul in care a copilărit Dimitri.

Artiștii au mărturisit că își doresc ca măcar pentru 3 minute, cât durează audiția piesei, să pună ascultătorul pe gânduri, să se reconecteze cu originile lui, cu autenticitatea și simplitatea firii omenești. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » "Româncuţele" este noua piesă compusă de Ecaterine şi de Dimitri