Antena Meniu Search
x

Video S-a retras din lumina reflectoarelor si s-a dedicat teologiei, dar dragostea pentru teatru nu l-a părăsit niciodată. Silviu Biriș, despre piesa "Familia Tărăboi"

Invitat în platoul Observator, acesta a dezvăluit to ceea ce trebuie să știm despre noua piesă de teatru în care va juca și anume “Familia Tărăboi”.

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 15:30

Vezi și

Silviu Biriș este un nume care a devenit cunoscut iniţial în emisiuni de televiziune, spectacole de teatru şi producţii de film. Surpriza mare a fost când s-a retras din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat studiilor teologice. În ciuda schimbării din viaţa sa, Silviu Biriş, nu a renunţat la actorie. În plus, nepotul solistei de muzică populară Veta Biriş îşi cultivă şi talentul care se dovedeşte moştenire în familie.

Actorul a împărtășit cu echipa Observator faptul că tot ceea ce face, o face din dragoste pentru semenii săi, dar și pentru munca sa. “Tot ceea ce fac, fac cu drag și cu suflet. Am făcut acest spectacol din dragoste pentru oameni, pentru a le aduce zâmbetul pe buze și buna dispoziție.

"Familia Tărăboi", un spectacol pentru toate vârstele

Așa cum a declarat artistul, “Familia Tărăboi” este un spectacol “pentru toate vârstele, pentru toate gusturile”. Este o comedie dar care conține, așa cum spune acesta, “influențe profunde” deoarece fost scrisă de către autorul Neil Simon, de origine evreiască, ca un tribut pentru marele Cehov.

Pe acelaşi subiect

Spectacolul durează o oră și 45 de minute, iar actorul a povestit cum la finalul acestuia sunt mereu asaltați de aplauzele publicului. “La sfârșit suntem efetiv asediați de aplauzele publicului”. Pe 19 iulie spectacolul are loc la Petroșani, în Arad pe 20 iulie iar pe 21 iulie la Deva.

Piesa este regizată de către Ștefan Ruxandra, iar din distribuție, alături de Silviu Biriș, fac parte Corina Dănilă și Doina Antohi.

Silviu Biriș a mărturisit că în urma terminării studiilor de teologie a reușit să fie mai întelegător cu oamenii și situațiile din jurul său. “Mi-e foarte greu, dar pot să le înțeleg. Îmi dau seama că de fiecare dată acolo unde este cineva încercat este și un suflet chinuit”.

“Îmi place în continuare să slujesc scenei Teatrului Național, unde sunt în continuare angajat. Ne bucurăm de o stagiune foarte plină pe care am închis-o pe 3 iulie, am bifat 5 premiere. Chiar au avut succes foarte mare”, a mai declarat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » S-a retras din lumina reflectoarelor si s-a dedicat teologiei, dar dragostea pentru teatru nu l-a părăsit niciodată. Silviu Biriș, despre piesa "Familia Tărăboi"