Antena Meniu Search
x

Video Urmează o lună plină de spectacole, la Teatrul de Revistă. "E spectacol în oraş!" se joacă pe 23 Octombrie

Urmează o lună plină de spectacole de muzică, toate la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti. Mâine are loc  Acces Direct... la Muzică, un concert 100% live. Este un spectacol în care artiştii teatrului aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar şi muzicii din toate colţurile lumii.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 13:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Apoi, pe 23 octombrie, este "spectacol în oraş" , cu muzică originală românească, umor de calitate, efecte speciale, balet şi decoruri spectaculoase. Toate sunt imaginate şi scrise de Vasile Muraru şi Valentina Fătu.

Iar la sfârşitul lunii, pe 30 Octombrie  va avea loc şi prima ediţie a Galelor Savoy, un omagiu adus marilor artişti. Spectacolul este un omagiu adus marilor artişti care au jucat pe scena sălii SAVOY şi care şi-au legat numele şi cariera de spectacolul de REVISTĂ, gen unic în lume.

În cadrul GALELOR SAVOY se vor oferi diplome și distincții invitaților, nume sonore din lumea artistică, foști angajați sau colaboratori ai Teatrului "Constantin Tănase", personal tehnic, dar şi unor persoane din afara sferei artistice sau doar admiratori şi promotori ai genului: jurnaliști, critici de artă, doctori, sportivi.

Spectacolul are un format asemănător unei emisiuni de televiziune, în cadrul căruia se vor îmbina confesiunile cu proiecțiile video, dar şi cu momentele artistice live.

GALELE SAVOY se vor desfășura la sfârșitul fiecărei luni și vor avea invitaţi noi, de fiecare dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Urmează o lună plină de spectacole, la Teatrul de Revistă. "E spectacol în oraş!" se joacă pe 23 Octombrie