Antena Meniu Search
x

Video Valentine's Day 2022. Ce flori preferă să primească femeile de Ziua Îndrăgostiţilor

14 februarie se defineşte prin flori de ziua îndrăgostiţilor, ciocolată şi mici atenţii trimise iubitelor. Dar oare se mai poartă buchetele acelea imense de trandafiri pe care le vedem în toate postările de pe site-urile de socializare?

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 14.02.2022, 14:04

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Nicu Bocancea - designer floral: Aici avem o inimă bicoloră cu o tranziţie de la grena spre un roz şi în mijloc puţin mai deschisă.

Nicu Bocancea - designer floral: Ai să râzi dar tot trandafirii roşii sunt la mare căutare şi în acest an. Venim cu flori de primăvară, multicolore sau flori într-o singură nuanţă. De ce să nu ai ceva fresh, uite cum sunt crenguţele acestea. Toate fetele de la noi din atelier sunt pentru genul acesta de flori, când am început să îl fac au zis "Mamă, ce delicat arată!" 

Nicu Bocancea - designer floral: E clar că trandafirul roşu transmite dragoste. Când vezi un tip care merge pe stradă cu un buchet de trandafiri roşii îţi dai seama imediat încotro merge. E clar că este foarte îndrăgostit. În perioada aceasta îţi spun un secret, nu prea se vând florile galbene, portocalii, foarte puţin. Sunt persoane care comandă inimi de câte 1 m 50 sau sunt persoane care comandă buchete din 15 freziuţe mici albe. Este în funcţie de fiecare ce caracter are, către cine se duce cu buchetul respectiv. 

Nicu Bocancea - designer floral: Nu avem numai aranjament, avem şi un alt detaliu pe care noi îl recomandăm de câţiva ani iubitorilor de iubire, dacă putem spune aşa. Plăntuţele acestea care nu cresc mai mult de atât, sunt în formă de inimioară, le puteti lua, le puneţi pe noptieră acasă şi vă aduceţi aminte de cadoul făcut tot anul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Valentine's Day 2022. Ce flori preferă să primească femeile de Ziua Îndrăgostiţilor