Antena Meniu Search
x

Video Vunk pregăteşte un spectacol pe 13 decembrie, în Capitală

VUNK pregăteşte un spectacol plin de culoare pentru mii de fani, la Sala Polivalentă din Capitală, şi se numeşte chiar Vernisaj. Până atunci, băieţii au scos şi un nou single. "Felicitări! Ai Reuşit" este cea mai nouă piesă a trupei VUNK, o piesă despre acceptare şi autenticitate. 

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 13:40

Vezi și

Cornel Ilie a fost în platoul Observator şi a dat detalii despre proiectele frumoase la care au lucrat artiştii în această perioadă.  "Felicitări! Ai Reuşit" este cea mai nouă piesă a trupei VUNK. 

"Este un cântec inspirat de refuzul sau încăpățânarea multor persoane de a recunoaște sau de a accepta că iubesc. Și asta, probabil, din teama de a nu suferi, să nu se simtă vulnerabili sau că poate fi considerată, de fapt, o slăbiciune. Este ceva ce, la un moment dat, am trăit și eu, dar și mai intens am observat ulterior în cazul multor oameni. Cântecul este un mesaj ironic de felicitare adresat celor ce fug de propriile sentimente, de oamenii care simt că îi pot face fericiți. Mă bucură foarte tare colaborarea cu actrița Olimpia Melinte pentru clipul acestui cântec. A redat impecabil ceea ce am vrut să lăsăm de înțeles celor la care va ajunge acest cântec, cu tot cu clip", a declarat Cornel Ilie – VUNK.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Vunk pregăteşte un spectacol pe 13 decembrie, în Capitală