Antena Meniu Search
x

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice. Sportivul a reușit al patrulea timp la general

Sportivul David Popovici s-a calificat, duminică, în semifinalele probei de 200 m liber din cadrul competiţiei de înot de la Jocurile Olimpice.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 14:09

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice
David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice

Popovici a încheiat pe primul loc seria a doua a calificărilor, cu timpul 1:45.32. În semifinale s-au calificat cei mai buni 16 sportivi. David Popovici a obţinut al patrulea timp în serii. Semifinalele au loc luni.

Mezinul delegaţiei României la Tokyo, cel mai rapid înotător din lume la doar 16 ani

Un român de 16 ani este cel mai rapid înotător din lume. David Popovici a devenit campion european de juniori şi promite o medalie olimpică la Tokyo. Povestea adolescentului devenit favorit la aurul olimpic pare desprinsă din cărţi. A intrat pentru prima dată într-un bazin nu cu gândul la performanţă, ci la recomandarea medicilor.

Obiectivul Tokyo şi l-a stabilit de la o vârstă când alţii încă nu renunţă la jucării. Avea doar 13 ani când, după o discuţie cu antrenorul său, s-a antrenat noaptea, pentru a se obişnui cu fusul orar din Japonia. Mentalitatea de campion este, în cazul său, nativă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice. Sportivul a reușit al patrulea timp la general