Antena Meniu Search
x

Video Anchetă de amploare la Braşov: poliţiştii de la Operaţiuni Speciale, suspectaţi că ajutau infractorii. Fostul lor şef, condamnat pentru aceeaşi faptă

Procurorii DNA fac percheziţii la Braşov, într-un dosar în care există suspiciuni că poliţişti, angajaţi ai Biroului de Operaţiuni Speciale din oraş ar fi stricat anchete prin dezvăluirea de informaţii cheie. Vorbim despre anchete care au avut loc în ultimii doi ani. În total se fac cinci percheziţii.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.05.2022, 13:50

Vezi și

Vorbim despre fapte de folosire fără drept a unor informaţii care nu sunt destinate publicului sau despre permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, compromiterea intereselor justiţiei, favorizarea infractorului şi fapte de fals. Aceste fapte, potrivit anchetatorilor care se ocupă de dosar, ar fi fost comise între 2020 şi 2022.

Mai precis, spun surse neoficiale, vorbim despre poliţişti ai Biroului de Operaţiuni Speciale din cadrul Biroului Direcţiei de Operaţiuni Speciale care ar fi dezvăluit date din dosare ale Serviciului Teritorial Braşov DNA. În luna aprilie a acestui an, fostul şef al Biroului de Operaţiuni Speciale a fost condamnat în primă instanţă la 6 ani de închisoare de către Tribunalul Braşov pentru fapte similare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Justitie » Anchetă de amploare la Braşov: poliţiştii de la Operaţiuni Speciale, suspectaţi că ajutau infractorii. Fostul lor şef, condamnat pentru aceeaşi faptă