Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreaţa Dana Marijuana a scăpat de arestul preventiv şi va sta în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă

Cântăreaţa Dana Marijuana a scăpat de arestul preventiv şi va sta în arest la domiciliu. Schimbarea măsurii vine şi cu o serie de obligaţii pe care artista trebuie să le respecte. Decizia nu este definitivă.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 15:25

Dana Marijuana Cântăreaţa Dana Marijuana a scăpat de arestul preventiv şi va sta în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă

Potrivit deciziei magistraţilor, Dana Marijuana, pe numele real Daniela Elena Coteanu nu are voie să părăsească domiciliu fără acordul organului judiciar.

Artista trebuie să respecte o serie de obligaţii 

În plus, trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară ori de câte ori este chemată şi să nu comunice cu martorii, direct sau indirect, pe nicio cale.

Articolul continuă după reclamă

În cazul în care artista nu respectă cu rea-credinţă a obligaţiilor ce îi revin ori în cazul în care există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care se dispune punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, măsura arestului la domiciliu se poate înlocui cu măsura arestării preventive.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore. 

Cântăreaţa este cercetată pentru trafic de droguri. Dacă va fi găsită vinovată, poate face până la 15 ani de închisoare. De asemenea, poate rămâne fără custodia fiicei de 8 ani, care locuia cu ea în containerul din Vama Veche.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Justiţie » Cântăreaţa Dana Marijuana a scăpat de arestul preventiv şi va sta în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă