Antena Meniu Search
x

Video Cei doi poliţişti care l-au oprit pe Daniel Horodniceanu ar fi vizaţi de un dosar penal. Au fost chemaţi să dea explicaţii pentru abuz în serviciu

Răsturnare de situaţie în cazul anchetei fostului şef DIICOT, procurorul Daniel Horodniceanu! În timp ce acesta este cercetat disciplinar, cei doi agenţi de la poliţia rurală care l-au oprit în trafic, în luna mai, ar fi vizați de un dosar penal. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 07.07.2023, 17:57

Vezi și

Celor doi agenţi nu li se aduce nicio acuzaţie în acest moment pentru că au fost audiaţi drept martori în dosar, dosar deschis iniţial IN REM. Dosarul a mers iniţial la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, după care a fost preluat de o instanţă superioară. Acum, dosarul este la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Aşadar, cei doi poliţişti nu au nicio calitate în acest dosar, ci au dat explicaţii pentru infracţiunea de abuz în serviciu şi divulgare de secrete de serviciu. Vom vedea cursul anchetei şi dacă se va schimba calitatea celor doi poliţişti. Imaginile au fost analizate şi de Inspecţia Judiciară, iar Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar pentru comportament neadecvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Justitie » Cei doi poliţişti care l-au oprit pe Daniel Horodniceanu ar fi vizaţi de un dosar penal. Au fost chemaţi să dea explicaţii pentru abuz în serviciu