Antena Meniu Search
x

Dragoş Săvulescu, pus sub control judiciar în Grecia. Fostul acţionar de la Dinamo nu poate părăsi țara

Fostul acţionar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, arestat in Mykonos, pe 9 august a fost pus sub control judiciar în Grecia.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 22:42

Vezi și

Omul de afaceri este liber în Grecia, cu interdicția de a părăsi țara până se judecă procesul de extrădare. Dragoş Săvulescu era dat în urmărire internaţională încă din 2019. A plecat din țară și s-a stabilit în Italia. În această săptămână se relaxa în Grecia, alături de soţia sa, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini când a fost arestat, dat de gol de pozele publicate pe Instagram de partenera sa. 

În România, Dragoş Săvulescu riscă 5 ani și jumătate de închisoare

În România, el riscă o condamnare la 5 ani și jumătate de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, acelaşi în care a fost condamnat şi Radu Mazăre, încarcerat în prezent. Dragoş Săvulescu a fugit în Italia înainte să primească sentinţa. Curtea de Apel de la Napoli a respins executarea mandatului european de arestare şi pedeapsa a rămas cu suspendare atât timp cât e pe teritoriul Italiei. Cei doi nu au putut pleca nici în Statele Unite unde au o casă de 3 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Justitie » Dragoş Săvulescu, pus sub control judiciar în Grecia. Fostul acţionar de la Dinamo nu poate părăsi țara