Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost extrădat. Daniel Balint, condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, fugise în Italia

Unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, Daniel Balint, a fost extrădat seara trecută. A fost găsit în Italia după ce a fugit din ţară anul trecut, iar autorităţile l-au dat în urmărire internaţională. Bărbatul de 26 de ani a fost condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare în iunie 2022 pentru încălcarea unui ordin de protecție obținut de fosta sa iubită și pentru infracțiuni în trafic.

De Redactia Observator la 21.03.2023, 21:26
Vezi și

Poliţia Română a anunţat, luni seară, că a fost adus în ţară, din Italia, un tânăr de 26 de ani, care fusese condamnat la închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier şi cre fusese dat în urmărire internaţională. Bărbatul este Daniel Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru.

Fiul interlopului Sile Cămătaru, extrădat

”La data de 20 martie a.c., în urma cooperării poliţieneşti internaţionale dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internaţional, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din România. Bărbatul a fost preluat de reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispăşirii pedepsei”, a transmis, luni seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că pe numele bărbatului, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier şi nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecţie provizoriu.

”La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia, acesta a fost depistat. Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, prin intermediul ataşatului român din Italia şi prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE”, a mai transmis Poliţia.

Bărbatul adus în ţară este Daniel Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost extrădat. Daniel Balint, condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, fugise în Italia