Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Tate şi "fraţii" lor din Poliţia Română. Suspiciuni grave inclusiv asupra şefului IPJ Ilfov

A fost a doua zi în care procurorii au stat față în față cu frații Tate și în care au descărcat datele din telefoanele și laptopurile fraților milionari. Anchetatorii urmează să analizeze informațiile din dispozitivele electronice ale bărbaților. În tot acest timp, ancheta devine din ce în ce mai complicată, iar tot mai mulți oameni devin părtași la afacerile celor doi frați. Printre aceștia inclusiv polițiști din Ilfov, care le-ar fi acoperit ilegalitățile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.01.2023, 20:12

Vezi și

Tristan Tate: Povestea pe care ar trebui să o acoperiţi este ce probe există împotriva lui Tristan Tate. 

O nouă vizită la DIICOT, aceeaşi placă. Fraţii Tate şi apărătorii lor nu ratează nicio ocazie să spună că sunt nevinovaţi. Şi totuşi, probele se înmulţesc. Procurorii anti-mafia i-au chemat pentru a doua zi să asiste când le verifice telefoanele şi calculatoarele.

Tristan Tate: Poliţia le-a fabricat. Vă rog acoperiţi povestea asta, nu sunt victime.

Poliţia le-a fabricat sau poliţia le-a acoperit...

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: În dosarul fraților milionari se adună tot mai multe neclarități, ultima dintre acestea fiind modul superficial în care polițiștii din Ilfov ar fi tratat plângerea unei victime, în urma cu mai bine de un an.

Poliţiştii din Voluntari ar fi încercat să convingă o femeie să renunţe la o plângere

Concret, în octombrie 2021, o tânără le-a cerut ajutorul poliţiştilor din Voluntari. S-a plâns că a fost bătută în casa fraţilor Tate de o altă femeie, nimeni alta decât fosta poliţistă Luana Radu. Şi nu numai că nu s-a întâmplat nimic în acest dosar penal până săptămâna trecută, când a fost cerut de DIICOT, dar poliţiştii din Voluntari ar fi încercat s-o convingă pe femeie să renunţe la plângere.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: Nu ştiu să facă referire acel dosar. Ştiu că există o astfel de plângere.

Este pentru a doua oară când planează suspiciuni asupra poliţiştilor din Ilfov în dosarul fraţilor Tate. Chiar şeful Inspectoratului de Poliţie Ilfov a fost sancţionat pentru că nu a raportat imediat superiorilor săi cazul Tate, deşi ancheta a pornit de la o sesizare a ambasadei Statelor Unite. IPJ Ilfov anunţă că face verificări în acest caz care nu a fost clasat.

În tot timpul în care cei doi frați erau față în față cu procurorii, postările au continuat să curgă pe pagina de Twitter a lui Andrew Tate.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: Nu considerăm că există vreo probă care să îi trimită direct către săvârşirea sau da, care să-i trimită direct în braţele unei infracţiuni.

Fraţii Tate au contestat mandatul de arestare şi aşteaptă decizia judeătorilor în următoarele zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Justitie » Fraţii Tate şi "fraţii" lor din Poliţia Română. Suspiciuni grave inclusiv asupra şefului IPJ Ilfov