Antena Meniu Search
x

Fraţii Tate, scoşi din arest şi duşi la sediul DIICOT pentru percheziţii informatice. Andrew Tate: "E un dosar gol"

Fraţii Tate rup tăcerea la mai bine de trei săptămâni de când sunt după gratii. Andrew şi Tristan spun că sunt nevinovaţi şi că nu există probe împotriva lor. Fraţii milionari au fost aduşi la parchet, dimineaţă, pentru a fi prezenţi la percheziţile informatice pe care le fac procurorii. Este vorba de verificarea laptopurilor şi a telefoanelor ridicate în cadrul anchetei. 

De Redactia Observator la 25.01.2023, 13:36
Vezi și

Andrew şi Tristan Tate sunt, miercuri, la sediul DIICOT unde participă la percheziţiile mediilor de stocare pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar. Ambii s-au declarat nevinovaţi. În timp ce Tristan Tate susţine că nu există dovezi împotriva sa, Andrew Tate afirmă că dosarul procurorilor este gol. “Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate.

Dosarul vizează constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrăzile pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare. Andrew şi Tristan Tate, împreună cu alte două persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către DIICOT la finalul anului trecut, în urma unor percheziţii.

Dosarul, deschis în aprilie 2021, vizează constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Ulterior, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv, mandatul de arestare fiind prelungit până în 27 februarie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fraţii Tate, scoşi din arest şi duşi la sediul DIICOT pentru percheziţii informatice. Andrew Tate: "E un dosar gol"